Microcement

MICROCEMENT

JDC Microcement Skövde hjälper dig hela vägen för att du ska få en äkta känsla av betong oavsett om du vill ha det hemma, hos ditt företaget eller i din butik.

Vi jobbar enbart med marknadens bästa material:

Design By Cements produkt Vitruvius.


JDC Microcement Skövde är en del av AWAB industrigolv


MICROCEMENT

VÄGG

Betongväggar skapar stämning och kan förändra ett helt rum. Med Vitruvius sker förändringen snabbt och man kan styra om man önskar en mjuk eller ruff karaktär.

Microcementen bygger 2mm i tjocklek och kan läggas på de flesta underlag.

OFFENTLIGA YTOR

Äntligen börjar flytspackelgolvet bytas ut mot ett snyggare alternativ. Vi har flera anpassade system för offentliga ytor för att bemöta olika utmaningar som bla ljuddämpande, antistatiskt eller hållbarhet, där vi klarar Skanska Mörkgröna miljömärkning.

GOLV

Vitruvius stör inte underlagen utan tillåter diffusion, dvs om underlaget behöver andas, som källargolv eller liknande. Vill du fräscha upp ett befintligt golv kan du lägga microcement ovanpå det gamla utan att riva.


Man kan lägga på nästan alla underlag som, plastmattor, kakel och klinkers. När det gäller nya golv så är betong och flytspackel bra som underlag

BADRUM

Vi har alla sett snygga badrum i betong, med Vitruvius kan du också snart ha ett.

Microcement är ett fantastiskt material för badrum . Den fogfria ytan och mjuka komforten är något man sent glömmer. Vår microcement har en äkta betongkänsla som lämpar sig bra till badrummets annars hårda material.